Odaberite jezik: Hrvatski English

cijepljenje

Gostovanje članice Znanstvenog odbora Centra u emisiji “Otvoreno”

Objavljeno: 11. Siječanj 2018.

Prof. dr. Alemka Markotić gostovala je u HRT-ovoj emisiji „Otvoreno“ u raspravi o cijepljenju i povratku zaboravljenih bolesti.

više

EU

Odobren projekt u vrijednosti od 5 milijuna eura

Objavljeno: 29. Rujan 2017.

Centaru izvrsnosti za virusnu imunologiju i cjepiva odobren je projekt u vrijednosti od 37.716.072,15 HRK financiran u potpunosti iz javnih sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj.

više

CERTIFICATE

Nova nagrada članovima CerVirVaca

Objavljeno: 26. Kolovoz 2016.

Članica CerVirVaca osvojila nagradu za najbolji znanstveni poster na Sastanku mreže europskih referentnih regionalnih laboratorija za ospice i rubelu Svjetske zdravstvene organizacije.

više

Slide1

Znanstvenici CERVirVac-a izumili novi koncept elucije u imunoafinitetnoj kromatografiji

Objavljeno: 26. Kolovoz 2016.

Znanstvenici CERVirVac-a izumili novi koncept elucije u imunoafinitetnoj kromatografiji, koji otvara mogućnost upotrabe ove visoko-specifične tehnike u svrhu pročišćavanja i koncentriranja virusa u proizvodnji profilaktičkih i terapeutskih virusnih cjepiva.

 

više

ZCI-objava-logo

Priopćenje voditelja proglašenih Znanstvenih centara izvrsnosti (STEM područja)

Objavljeno: 7. Lipanj 2016.

Otvoreno pismo ministru znanosti, obrazovanja i sporta Predragu Šustaru: “Opstruiranjem financiranja iz EU fondova hrvatskih znanstvenih centara izvrsnosti ugrožava se 50 milijuna eura iz strukturnih fondova i radna mjesta za hrvatske znanstvenike – traži se hitna reakcija ministra Šustara!”

više

genomika

Članovi CerVirVac tima na okruglom stolu HAZU o Primjenjenoj genomici u Hrvatskoj

Objavljeno: 18. Svibanj 2016.

17. svibnja, u Zagrebu je održan simpozij i okrugli stol “Primijenjena genomika u Republici Hrvatskoj” u organizaciji Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i članice CerVirVac-a prof.dr.sc. Alemke Markotić. Među govornicima je bio i prof. dr. Stipan Jonjić, voditelj CAPRI tima, a doc. dr. Vanda Juranić Lisnić iz CAPRI tima sudjelovala je u okruglom stolu. Više informacija dostupno je na: http://info.hazu.hr/

više

Jonjić-520x347

Prof.dr.sc. Stipan Jonjić postao član Europske mikrobiološke akademije

Objavljeno: 19. Travanj 2016.

Profesor Jonjić nedavno je posao član Europske mikrobiološke akademije (EAM).

više

Vanda-hrv

Dr. sc. Vanda Juranić Lisnić dobitnica nagrade Hrvatskog mikrobiološkog društva

Objavljeno: 27. Siječanj 2016.

Dr. sc. Vanda Juranić Lisnić, članica tima Znanstvenog centra izvrsnosti za virusnu imunologiju i cjepiva dobitnica je Godišnje nagrade Hrvatskog mikrobiološkog društva (HMD) za 2015. godinu. Povjerenstvo za nagrade HMD-a visoko je ocijenilo njezin višegodišnji znanstveni opus iz područja virologije, mikrobne genetike i infekcijske imunologije.

više

Vaccination

Nova mrežna stranica znanstvenog centra izvrsnosti

Objavljeno: 10. Siječanj 2016.

U rad je puštena nova mrežna stranica Znanstvenog centra izvrsnosti za virusnu imunologiju i cjepiva. Nastojali smo je osmisliti na način da posjetiteljima kroz moderan dizajn i intuitivno sučelje omogući jednostavnu navigaciju i brže pronalažanje relevantnih i novih informacija o aktivnostima ovog centra. Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate neko pitanje ili Vam, povrh ponuđenih, zatrebaju dodatne informacije.

više