Odaberite jezik: Hrvatski English

EIT Health radionica: Inovativne zajednice znanja, industrije, ljudi i gradova

Objavljeno: 11. studenoga 2019.

Dana 11. studenog 2019. godine u 9h održat će se konferencija na temu “Inovativna rješenja za izazove života u gradovima u doba klimatske krize”, a koju predstavljaju Europske zajednice inovacija za klimu i za zdravlje (EIT Climate-KIC Hub Hrvatska i EIT Health RIS Hub u Hrvatskoj).

Konferencija je namijenjena organizacijama i tvtkama aktivnim u promišljanju i kreiranju razvoja prilagođenog klimi i okruženju koje se ubrzano mijenja – znanstveno-istraživačkim i obrazovnim organizacijama, start-up tvrtkama i poduzetničkim inkubatorima, razvojnim i energetskim agencijama, gradovima, regijama, inovatorima, institutima, studentima – s ciljem umrežavanja i suradnje na održivim rješenjima.

U sklopu konferencije održat će se radionica na temu: “EIT Health o sinergijama u financiranju inovacija”, na kojoj će dr. sc. Beata Halassy iz Centra za istraživanje i prijenos znanja u biotehnologiji Sveučilišta u Zagrebu predstaviti projekt Znanstvenog centra izvrsnosti CerVirVac kao primjer povezivanja nacionalnih izvora i strukturnih fondova.